Annonsera

Tidningen Energi är den främsta energitidningen i Sverige och Norden. Vi har läsare i alla typer av företag på den svenska energimarknaden. Tidningen Energi går också ut till energiföretag i övriga Norden.

Senast uppdaterat: 2020-01-20 16:25

Dela artikel

Teknik och energimarknaden

Tidningen Energi bevakar energibranschens tekniska utveckling, elhandel, elnät, fjärrvärme och -kylafrågor, med fokus på förändringarna på energimarknaden och i branschens företag. Andra viktiga områden är energi­politik, energiproduktion, miljö, it, bredband, energitjänster, ekonomi och energianvändning. Vi bevakar också energiutvecklingen inom EU.

Tidningen Energis läsare

Tidningen Energi vänder sig till samtliga anställda i energibranschen. Läsarna finns på företag inom fjärrvärme och fjärrkyla, elnät, elhandel samt el- och värmeproduktion. Tidningen har också många läsare på företag som arbetar med elinstallation och stadsnät. Tidningen Energi når även industrins energiansvariga, banker, el- och it-konsulter, leverantörer till branschföretag, politiker, skolor och högskolor med flera.

Platsannonser

Med en platsannons i Tidningen Energi når du hela energibranschen. Det är den självklara tidningen för den som söker kunnig personal i branschen. En platsannons i tidningen inkluderar även en annons på Tidningen Energis hemsida.

Webbannonser 

Webbannonser länkas till annonsörens hemsida.
Storleken på banner är 292 x 500 px. Stortavla 200 x 200 px. GIF- eller JPEG-format som levereras som original till Tidningen Energi. Ej flash eller liknande, inga länkar till animationer.

Annonser placeras till höger på Tidningen Energis hemsida efter redaktionens layoutmässiga bedömning.

Annonsera i Tidningen Energis nyhetsbrev

Tidningen Energis nyhetsbrev låter läsare hålla koll på det viktigaste som händer inom el- och värmeområdet. Det skickas ut till registrerade prenumeranter varje fredag. Vill du annonsera i nyhetsbrevet, kontakta:
 jonas.holmqvist@rabaldermedia.se

Garanterad upplaga

Vi garanterar att en annons i Tidningen Energi verkligen når ett stort antal läsare. Vår upplaga på 12 500 exemplar är officiellt kontrollerad av Tidningsstatistik AB. Endast tidningar som låter sin upplaga granskas av TS kan ge annonsören en garanti för att det uppgivna antalet läsare verkligen stämmer.

Ta kontakt med tidningens annonssäljare

Rabalder Media AB
Jonas Holmqvist, jonas.holmqvist@rabaldermedia.se 
Tel: 070-062 31 55
Adress: Arenavägen 45, 121 77 Johanneshov.

Maila en högupplöst tryckfärdig pdf till annons@rabaldermedia.se.

Läs och skriv ut Annonsinfo med priser och utgivningsplan 2024

Dela artikel: